Elektromoped, elektromos moped, rokkantkocsi eladás

Próbálja ki otthonában ingyen!

Szervíz, javítás, karbantartás

+36-30/433-8828

 Rólunk

Nekünk írták:

'Köszönöm, hogy Önöktől vehettem meg az elektromopedet ,nem tudom miért vártam, halogattam a vásárlást. A mopedemnek nagyon szép a színe, alig hallom a motor járását, az illata mintha új autóban ülnék. Nagyon jó volt három moped közül kiválasztani a nekem tetszőt. Köszönöm az elektromoped csapatnak, nagy örömet szereztek nekem. ' Ági néni

’Hévízi kórházban próbáltam ki először az elektromopedet, rehabilitáción voltam ott, az ízületeim nagyon elkoptak, így rendszeres visszajáró vagyok.  A mopedet könnyen tudtam kezelni, nagyokat túráztam vele a tó körül. A kórházból a mopeden lévő telefonszámot felhívtam és mire hazajöttem itt várt a saját járművem. Nagy öröm számomra, hogy itthon is könnyedén közlekedem, boldoggá tesz a tudat, hogy bármikor elmehetek itthonról.’ Kurucz Tiborné (Marika néni)

'Hollandiában ahol az unokám él, láttam, hogy az idősek elektromos mopeddel közlekednek, a bolt előtt fürgén kiugrottak belőle és bementek vásárolni. Akkor döbbentem rá, hogy ezek nem  rokkant kocsik. Irigykedtem rájuk, mert az én fájós lábaimra is ráfért volna egy kis kényeztetés. Itthon megtaláltam Önöket az interneten és örültem annak, hogy Hollandiából hozzák be a mopedjeiket. Amikor ráülök az elektromopedemre néha Hollandiában érzem magam.' Köszönöm Smith Gedeonné ( Joli néni)

’A budaörsi Auchan áruházban láttam, hogy idős emberek milyen könnyedén manővereznek a polcok között az elekromopedjükkel. Évek óta fájnak a lábaim, néha szédülök is, így én is vásároltam magamnak egy elektromos mopedet. Azóta mintha kicseréltek volna, mindenhova én megyek vásárolni, ügyet intézni, nagyon boldog vagyok, nagyon jó érzés, hogy így tudom kímélni a térdeimet. Köszönöm Önöknek a szakszerű tájékoztatást és a gyors kiszállítást.’ Vas János

Új és használt elektromos mopedek, elektromopedek és rokkantkocsik a hazai szakértőtől

Minőségi mopedek mindenkinek, aki kényelmes és mozgalmas életet szeretne élni, időskorban is.

 

Európa sok országában élvezik az elektromopedek előnyeit, de sajnos korábban nem volt elérhető az itthoni érdeklődők számára. Cégünk Magyarországon piacvezető, megbízható és egyúttal a legbarátságosabb moped-értékesítő vállalkozás.

Termékeinket Nyugat-Európából szállítjuk. A minőség és precizitás minden egyes mopeden érezhető.

Telephelyünk és elektromoped-raktárunk Székesfehérvárott található.

Ha szeretne élőben kipróbálni egy elektromopedet, hívja a +36 - 30 / 433 - 8828 -as telefonszámunkat, és kollegánk bemutatja Önnek.

Nem kell utaznia sem, hogy megtekinthesse elektromos mopedeinket! Időpontegyeztetés után a saját otthonában kipróbálhat akár több típust, teljesen díjmentesen.

Elektromopedeinkre és moped-akkumulátorainkra teljeskörű garanciát vállalunk, szervízkocsijainkkal kollégáink az esetek többségében rögtön a helyszínen javítják a meghibásodott elektromos mopedeket. Hála Istennek mopedeink rendkívül megbízhatóak, így erre ritkán kerül sor.